Sisustuksen tyylit

Kolme modernia tyylisuuntaa

Sisustuksen konseptoinnista vastaa kansainvälisesti palkittu suunnittelutoimisto FYRA. Grand Horizonin sisustuskonsepti nojaa kolmeen tukipilariin: Arkkitehtuuri, Vastuullisuus ja Laadukas käsityön tuntu. Näiden pohjalta on kehitetty kolme eri tyylisuuntaa, jotka keskustelevat kukin omilla tavoillaan talon arkkitehtuurin selkeän ja elegantin muotokielen kanssa.

Asunnot varusteluineen muodostavat huolella suunnitellun, aikaa kestävän korkealuokkaisen kokonaisuuden. Kyse on hiljaisesta luksuksesta, jossa kohteen ei tarvitse shokeerata herättääkseen huomiota. Erottautumisesta huolehtivat laadukkaat aidot materiaalit sekä hienostuneen tyylikkäät ratkaisut, jotka keskustelevat sujuvasti talon alkuperäisen muotokielen kanssa.

Elä tätä päivää ja ole osa talon historiaa

Merikatu 5:een asettui aikoinaan Suomen itsenäisyyden alkuvaiheisiin liittyviä arvohenkilöitä perheineen. Sen asukkaat ovat kautta vuosikymmenten olleet etuoikeutetussa asemassa saadessaan nauttia kaupungin ehkä parhaista merimaisemista.

Kaupunki on sittemmin kasvanut ja maailma sen ympärillä muuttunut – myös Merikatu 5 on saatettu nyt arvokkaasti tälle vuosituhannelle. Ajattomuudellaan Grand Horizon edustaa kuitenkin tänä päivänä yhä harvinaisemmaksi käyvää pysyvyyttä ja jatkuvuutta – haluaisitko sinä olla osa sitä?

Soft Nordic

Modern Heritage

Bold Contemporary

Haluatko tietää lisää?

Lähetä yhteystietosi lomakkeella, niin lähetämme sinulle lisätietoja As Oy Grand Horizonista.

Ota yhteyttä

Bo LKV

Matias Von Schantz
+358  500 870 872
matias@bo.fi

Linda Kukkonen
+358  40 540 2348
linda@bo.fi